Sunduğumuz Hizmetler

Kişiye Özel Ücretsiz Danışmanlık Hizmeti Alın

İngiltere’de başvurabileceğiniz en iyi yüksek lisans, üniversite, dil okulu, yaz okulu ve lise programlarını tespit ediyoruz. Uzman danışmanlarımız eşliğinde hızlı ve profesyonel başvuru imkanı sağlıyor, vizeden konaklamaya her türlü ihtiyacınızı organize ediyoruz. Kişiye özel danışmanlık hizmetimizden faydalanmak için hemen rezervasyon yaptırın.  

Elite Program Application ( EPA) Başvurusu Yapın: Dünya'nın En İyi Üniversitelerine Başvuru Hizmeti

Amerika, İngiltere ,Kanada ve Avrupa’nın en prestijli üniversitelerine başvuruda bulunmak mı istiyorsunuz? Harvard, Yale, Stanford, UCLA, Brown, Oxford, Cambridge, LSE, Toronto ve McGill gibi prestijli üniversitelere lisans veya yüksek lisans başvurusunda bulunmak isteyen öğrenciler ve ailelerine özel, İngiliz Danışmanlarımız eşliğinde “başvuru/mülakat hazırlık” hizmeti sunuyoruz. Ayrıca İngiltere’de Tıp, Dişçilik, Eczacılık ve Veterinerlik bölümünde okumak isteyen öğrencilere yönelik danışmanlık hizmeti sunuyoruz. Bu özel servis hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Seminerler & Özel Etkinliklerimize Katılın!

İngiltere’de eğitime dair her konuda uzman yetkililer tarafından sunulan seminerler ve özel etkinlikler organize ediyoruz. Ayrıca ihtiyaç duyan öğrencilere  kariyer koçlarımız eşliğinde rehberlik hizmeti sağlıyoruz. Etkinliklerden haberdar olmak için hemen iletişim formunu doldurarak üye olunuz.

 

Bilgi iste

Detaylı bilgi almak için formu doldurunuz


Online Deneme Dersine Katılın- Ücretsiz

Ücretsiz Online Deneme dersine katılmak için formu doldurunuz


Randevu Al

Birebir görüşme için randevu alınız.