IELTS Özel Ders | Online IELTS Kursu

IELTS özel ders ve online IELTS kurs  programı ile IELTS sınavından istediğiniz skoru alabilirsiniz. Deneyimli İngiliz ve Amerikalı hocalar eşliğinde kaliteli bir IELTS özel ders programı ve IELTS kursu istiyorsanız hemen ücretsiz deneme dersimize katılın. En iyi IELTS özel ders programı ile IELTS overall skorunuzu veya Reading, Writing, Speaking, Listening skorlarınızı hızla yüksletin. Özel IELTS hazırlık kursuna katılarak en kısa sürede hedeflediğiniz skora ulaşabilirsiniz.  Deneyimli native speaker hocalardan bire bir IELTS özel dersi veya online IELTS kursu eğitimine katılarak, hedeflediğiniz skora ulaşın.145 farklı ülkede 9000’den fazla Üniversite'nin kabul ettiği IELTS sınavı ile resmi olarak İngilizce seviyenizi belgeleyin. 

Akademik IELTS , Genel IELTS , UKVI onaylı IELTS sınav çeşitleri

IELTS sınavı Akademik ve Genel olmak üzere iki farklı alanda sunulur. Yurtdışında bulunan üniversitelere başvurmak isteyen öğrenciler, akademik IELTS sınavına katılmalıdır. İngiltere’de yüksek lisans , İngiltere'de Üniversite veya Foundation / A Level programına başvuruda bulunmak isteyen adaylar, UKVI onaylı Akademik IELTS sınavına girmelidir.

Anadili İngilizce olan ve IELTS sınav hazırlık konusunda uzman olan eğitmenler tarafından seviyeniz belirlendikten sonra size özel olarak oluşturulan IELTS hazırlık ve IELTS online kursu  ile hedeflediğiniz skora en kısa sürede ulaşabilirsiniz. IELTS deneme sınavında (Listening, Speaking, Reading ve Writing bölümlerinde) eksikliklerinizi tespit ediyor ve almanız gereken IELTS skoruna göre bir etkili bir program oluşturuyoruz.

IELTS sınav tarihlerini görmek için lütfen bu linki ziyaret ediniz.

IELTS Sınav ücreti: IELTS Akademik Sınav 1265TL, UKVI onaylı IELTS sınav ücreti 1600 TL'dir.

IELTS Sınavına Hazırlık Kursları: Bire Bir Özel IELTS Dersleri

20 saat yüz yüze özel IELTS kursu = 22000 TL

40 saat yüz yüze özel IELTS kursu = 42000 TL

60 saat yüz yüze özel IELTS kursu = 60000TL

IELTS özel ders programı ile genel IELTS skorunuzu yükseltin veya ihtiyaç duyduğunuz bölüme ağırlık vererek tamamen ihtiyaçlarınıza özel hazırlanmış hızlandırılmış IELTS özel ders programına katılın. Adaylar öncelikle Studybritish deneme testine katılır, bu şekilde genel ingilizce seviyesi, güçlü ve zayıf olduğu noktalar tespit edilir.  Belirlediğiniz IELTS skoruna göre kaç saatlik bir eğitim paketi almanız gerektiği belirlenir.Arzu ettiğiniz gün ve saatlerde, eğitmenlerimizin uygunluğuna göre Nişantaşı merkezimizde yüz yüze eğitim programlarına katılabilirsiniz.

Kaliteli bir Online IELTS kursu mu arıyorsunuz? Özel online IELTS derslerini bu linkte veya aşağıda inceleyebiliriniz. 

  • Lokasyon: İstanbul veya Online
  • İçerik: IELTS
  • Seviye: Pre Intermediate - Advanced
  • Min Yaş: 15 yaş ve üzeri
  • Sertifika: IELTS
  • Ücret: IELTS Özel Ders Fiyatları - Yüz Yüze Eğitimler için
    20 saat Yüz Yüze= 22000 TL
    40 saat Yüz Yüze = 42000 TL
    Online IELTS (bire bir özel ders) 20 saat= 12000 TL
    Online IELTS (bire bir özel ders) 40 saat= 22000 TL

IELTS Sınavına Hazırlık Kursları: Online IELTS Kursu

Bire bir sınav hazırlık eğitiminin tüm avantajlarını online IELTS eğitimine katılarakta elde edebilirsiniz. Studybritish Online eğitim platformunu kullanarak IELTS dersleri alın, istediğiniz skora en kısa sürede ulaşın. İstediğiniz gün ve saatlerde kendi ders programınızı oluşturabilirsiniz.  Online özel IELTS hazırlık eğitimleri hakkında detaylı bilgi almak için lütfen bu linki ziyaret ediniz. Online IELTS ders kalitesini denemek istiyorsanız aşağıdaki ücretsiz online dene dersi talep formunu hemen doldurun.

Akademik IELTS Sınavı Nedir?

Akademik IELTS sınavı, dinleme, okuma, yazma ve konuşmadan oluşan dört bölümden oluşur. Adaylar dinleme , okuma ve yazma testine aynı gün içerisinde girer, fakat konuşma testi sınava katıldığınız merkeze bağlı olarak aynı gün içerisinde veya 7 gün öncesi / sonrasında yapılabilir. UKVI IELTS sınavına katılan kişilerin konuşma testi aynı gün içerisinde yapılır. IELTS sınavının tamamı üç saatten daha az bir süre de tamamlanır.

Listening (Dinleme) Testi

Dinelem bölümü 30 dakika sürer. Dineleme testinde farklı aksanlarda konuşan ve ana dili İngilizce olan kişilerin, monolog ve karşılık konuşmalarını dinlemeniz istenir, yöneltilen soruları dinlediğiniz pasaja göre yanıtlamanız gerekir. Dinleme bölümünün amacı ana konuyu anlama, gerçek bilgileri kavrama, konuşmacıların düşünce ve görüşlerini tespit edebilme, konularla ilgili düşünceleri geliştirme kabiliyetinizi ölçmek içindir. Farklı seslendirmelerin ve aksanların kullanıldığı bu dinleme testini bir kez dinleyebilirsiniz.Akademik IELTS ve Genel IELTS testi için aynı dinleme test versiyonu kullanılmaktadır.

Reading (Okuma) Testi

Okuma bölümü 60 dakika sürer ve toplamda 40 soru içerir. Okuma testinde 3 uzun metin verilir ve bu metinler gazetelerden, kitaplardan ve dergilerden toplanmış orijinal metinlerdir. Bu metinleri okuyarak ana fikri bulma, detayları tespit etme, hızlı okuma metoduyla genel fikri anlayabilme, mantıksal tartışmaları anlama, yazarın konu ile ilgili düşünce ve görüşlerini tespit etme, davranış ve amaçları anlama kabiliyetiniz ölçülmek istenir. Metin içerikleri uzman olmadığınız bir alanda gelebilir, yinede konuyu anlayıp soruları cevaplayabileceğiniz düzeyde gelir.

Writing (Yazma) Testi

Yazma testi 60 dakikadır. Bu testte yapmanız gereken 2 görev bulunur. Konular üniversite lisans veya yüksek lisans programına başvuracak kişilerin rahatlıkla anlayabileceği genel ilgi alanlarına yöneliktir.

Görev 1- Birinci kısımda size bir takım grafikler, tablolar ve diyagramlar gösterilerek konuyu kendi cümlelerinize göre izah etmeniz beklenir. Bir takım bilgileri yazmanız, işleyiş sürecini izah etmeniz, bir olay veya nesneyi tanımlamanız istenir.

Görev 2- İkinci kısımda bir görüşü, problemi veya tartışmayı izah etmeniz istenir. 

Speaking (Konuşma) Testi

İngilizce konuşma kabiliyetinizi ölçen bu sınav 11-14 dakika arasında sürer ve konuşmalarınız kayıt edilir. Konuşma testinin formatı Genel ve Akademik IELTS testleri için aynıdır.

1.Kısım- Kendinizle alakalı sorulara cevap vermeniz istenir. Konular aile , iş , ev veya ilgi alanlarınızla ilgilidir ve 4-5 dakika sürer.

2.Kısım- Elinize bir takım kartlar verilerek bu konu ile alakalı konuşmanız istenir. Kartlar gösterildikten sonra konuşmanızı hazırlamanız için bir dakika süre verilir ve konu ile alakalı 2 dakikalık bir konuşma yapmanız istenir. Testi yapan kişi size aynı konu ile alakalı bir kaç soru yönelterek ikinci kısmı tamamlar.

3.Kısım- İkinci kısımdaki konu ile alakalı sorular yöneltilir ve bir görüşle alakalı daha detaylı konuşmanız için fırsat verilir. Bu kısımda 4-5 dakika sürer.

IELTS Sınav Ücreti Nedir? 

Academic IELTS sınav ücreti 1950 TL

Computer-based IELTS sınav ücreti 1950 TL

UKVI IELTS sınav ücreti kağıt üzerinde: 1950 TL

UKVI IELTS sınav ücreti computer-based : 1950 TL

IELTS Sınavına Nasıl Hazırlanabilirim?

Yurtdışı dil okullarımızda veya Studybritish Nişantaşı merkezinde veya online IELTS hazırlık programına kayıt olarak sınava hazırlanabilirsiniz. Başta İngiltere olmak üzere dünyanın en iyi IELTS hazırlık programını sunan yurtdışı dil okulu seçeneklerimizi inceleyin.

IELTS Özel Ders Programına Kayıt Olmak İstiyorum, Ne Yapmalıyım?

Uzman İngiliz ve Amerikalı eğitmenler eşliğinde İstanbul’da bire bir IELTS hazırlık programına katılmak için bizimle birkaç farklı yöntem ile iletişime geçebilirsiniz:

►Telefon ile danışmanlarımız ile görüşerek 0 212 231 2543 | 0 542 237 25 43

►Online Bilgi İstek Formunu doldurarak

►Randevu aldıktan sonra Nişantaşı ofisimizi ziyarete gelerek.

IELTS Özel Ders programına katılan öğrencilerimiz ne diyor? 

Sinem Uzun, Yıldız Teknik Üniversitesi, İşletme Fakültesi  

Üniversite son sınıf öğrencisiyim ve IELTS sınavına hazırlanmak, yurtdışında yüksek lisans eğitimi almak için İstanbul'da birden fazla yeri araştırdım. Studybritish'e araştırma yaparken rastladım, iyi ki rastlamışım. Burada aldığım eğitim, sınava hazırlanma sürecim, İngilizcenin her aşamasında gramer olsun telaffuz olsun her konuda kendimi geliştirme fırsatı buldum. Hocam sayesinde ingilizcemin gün ve gün arttığını, geliştiğini fark ettim. Hocaların öğrencilerin gelişim süreciyle olan yakından ilgileride mükemmel. Kursta birden fazla uluslararası öğretmen barındırmaları ve onlarla hem yüz yüze hem de online konuşabilmek benim için bir atı oldu. Sınav için gerekli materyallerde de çok iyi destek sağladılar. 

Erkim Koç, İngiltere Lise Eğitimi (A Level)

Stduybritish'e ve hocalarıma teşekkür ederim. İngiltere'de liseye başvuru esnasında IELTS skoru almam gerekti ve istediğim skora ulaştım hem de İngiltere'ye gitmeden önce İngiliz aksanına alışma fırsatım oldu. Yurtdışında eğtim öncesinde iyi bir hazırlık isteyenlere tavsiye ederim.

Ekin Mıstaçoğlu, İngiltere Üniversite

İngiltere Üniversite başvurusu için IELTS eğitimi aldım ve istediğim skoru aldım. Çok faydalı bir eğitimdi.Teşekkürler.

 

→ Online IELTS Kurs program içeriğini inceleyin!

Bilgi iste

Detaylı bilgi almak için formu doldurunuz


Online Deneme Dersine Katılın- Ücretsiz

Ücretsiz Online Deneme dersine katılmak için formu doldurunuz


Randevu Al

Birebir görüşme için randevu alınız.


Okul Özellikleri

Birebir Özel Ders
Native Speakers
Eğitim Materyali
Resmi Sertifika
Online Eğitim
Size Özel
Eğitim

Özel Ders Programlarımız